Ані Лорак викотила “кулі”, і Віра Брежнєва не відстає: дві подружки зустрілися на світській вечірці

Співачка Ані Лорак привітала свою колегу Віру Брежнєву з 39 днем народження, виклавши дуже відкрите фото в яскравих вечірніх нарядах.

Нещодавно співачка показала в Інстаграм-історії фото, де вона привітала свою колегу Віру Брежнєву з днем народження. Спільний знімок, очевидно, зроблений на якийсь зі світських вечірок, так як обидві діви там у вечірніх сукнях.

Віра Брежнєва одягнена в біле плаття з великим асиметричним квіткою. Одна ніжка у неї видно з-під розрізу, плечі не прикриті, лише видно тонка бретелька, прикрашена перлинами. Волосся зачесане назад і покриті лаком так, що вони не розвиваються. Макіяж легкий, нюдовий, прямо в стилі Віри Брежнєвої.

Ані Лорак на тлі білої сукні Віри виглядає дуже яскраво і помітно

Ані Лорак та Віра Брежнєва
Ані Лорак та Віра Брежнєва на вечірці в вечірніх нарядах за шалені гроші

Вона одягла синій брючний костюм, який має шлейф, тому ззаду схожий на сукні. Також Ані одягла капелюшок із середніми полями в тон до свого вбрання і рукавички. Обидві дівчини позують на шпильках.

В описі до фото Ані Лорак написала: “З Днем народження, прекрасна Віра Брежнєва! “.

Нагадаємо, Віра Брежнєва 3 лютого відзначила день народження. Співачка рідко влаштовує галасливі вечірки. Зазвичай важливі дати дівчина вважає за краще відзначати в колі рідних. Цей рік не став винятком. Артистка повідомила, що святкує 39-річчя з «прекрасними людьми» і насолоджується «кожною миттю». Тим часом друзі та шанувальники весь день вітали її в соцмережах. Для багатьох дівчина стала вірною подругою.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.