Незряча співачка Діана Гурцкая в короткій спідниці показала тоненькі ніжки і нагадала про себе

Як відомо, співачка Діана Гурцкая відома тим, що, незважаючи на проблеми із зором, вона виходить на сцену, співає і дарує фанатам свою творчість.

У неї є фахівці, які допомагають вести соціальні мережі. До слова, в Інстаграм на Діану підписані більше 30 тисяч фанатів. Їх час від часу Гурцкая радує своїми фотографіями. Напередодні вона опублікувала тепле атмосферний фото, на якому позувала не одна.

“Я дуже люблю цих чудових людей. Віктор Рибін і Наталія Сенчукова. Це не просто талановиті артисти, але й унікальний приклад міцної і щасливої родини! Удачі, здоров’я, нових творчих досягнень! “, – написала Діана Гурцкая на своїй сторінці в соціальній мережі.

Ось що її шанувальники писати у відповідь:

Сонечко моє рідне, улюблене! Діана красуня моя рідна, улюблена, люблю тебе безмежно, – пише шанувальник з ніком darianaumova6977

Футболка класне яке !, – пише користувач з ніком ladynsax

Я теж обожнюю цю закохану пару, – пише фоловерів з ніком danilpavluk7

Нагадаємо також, що незряча Діана Гурцкая виховує сина Костянтина. Зараз вона говорить, що якби можна було повернутися назад, вона б зважилася на другу дитину. Костянтином пишається – вона виростила його розумним красенем, і продовжує прищеплювати йому почуття прекрасного.

Діана говорила, що не наполягатиме, щоб дитина йшла по її стопах, проте вважає своїм обов’язком розповісти про “вічних ” генія, які є авторами легендарних творів.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.