Ведучі ТСН знялися в французькій фотосесії: Мазур, Таран і Падалко вразили чуттєвістю і елегантністю

Ведучі ТСН Алла Мазур, Соломія Вітвіцька, Лідія Таран, Наталія Мосейчук і Марічка Падалко знялися в чуттєвій фотосесії в французькому стилі.

Зоряний фотограф Ростислав Ріпка до 15-річчя своєї творчої роботи презентував колекційний фотоальбом “Аркур. Натхнення “. У фотокнизі містяться портрети і цитати 37 найвідоміших жінок, яких люблять мільйони українців, серед яких всі ведучі ТСН – Алла Мазур, Соломія Вітвіцька, Лідія Таран, Наталія Мосейчук і Марічка Падалко.

Вчора, 2 лютого, в ефірі новин ТСН було презентовано ексклюзивне відео і фото. Мазур, Падалко, Вітвицька, Таран і Мосейчук показали себе в несподіваних образах. Жінки підкорили ніжністю, чуттєвістю, елегантністю.

Алла Мазур

Алла Мазур знялася в дуже романтичному образі, який підкреслив жіночність телеведучої. На знімках Алла позує в прозорому чорному жакеті і чорному капелюшку.

Алла Мазур
Алла Мазур

Марічка Падалко

Марічка Падалко в кадрі з’явилася в сірому шкіряному плаття з пір’ям. Їй зробили красиву елегантну укладку, а образ доповнили масивні сережки з камінням.

Маричка Падалко
Марічка Падалко

Соломія Вітвіцька

Соломія Вітвіцька постала в кадрі в зовсім незвичному образі. Телеведуча позувала в чорному жакеті з глибоким декольте. Соломії зробили зачіску з ефектом мокрого волосся і виразний макіяж.

Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька

Лідія Таран

Лідія Таран постала в дуже ніжному і романтичному образі. Легка хвиля в волоссі, блакитне плаття з брошкою, а вушко прикрасила срібна кафа.

Лідія Таран
Лідія Таран

Наталія Мосейчук

Наталія Мосейчук вразила на знімках своїм проникливим поглядом. Провідна постала в чорній сукні з відкритими плечима, з злегка хвилястим волоссям і легким макіяжем.

Наталія Мосейчук
Наталія Мосейчук

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.