З “одягу ” одна ковдра: Ані Лорак в непристойному вигляді з’явилась на вулиці

Ані Лорак схвилювала фанатів новою фотографією.

Ані Лорак є однією з найуспішніших і затребуваних артисток України і Росії. Її красою захоплюються мільйони, а її пісні буквально відразу стають хітами. Концертним шоу Кароліни може позаздрити сама Мадонна, а відеокліпи артисти збирають сотні тисяч переглядів на Youtube.

Концерти Ані Лорак - завжди грандіозне шоу
Концерти Ані Лорак – завжди грандіозне шоу

Ані Лорак намагається бути ближче до своїх шанувальників і веде активно свій Інстаграм-блог, де ділиться кадрами зі свого життя. Так нещодавно Лорак опублікувала кадр з кліпу, знятого ще 5 років тому. На знімку зірка позує на вечірній вулиці без одягу, лише в одній ковдрі на мокрій від дощу дорозі, по якій засліплюючи фарами мчать автомобілі. Це кадр з кліпу на пісню “Стримай моє серце”, який набрав близько 100 мільйонів переглядів на YouTube.

“Сьогодні картині« Стримай моє серце »виповнилося 5 років. У день зйомок ми, через 10 років, зустрілися з Аланом Бадоєвим, і в цьому творчому союзі народилася зворушлива любовна історія, яка вже зібрала близько 100 мільйонів переглядів на YouTube. Для мене це відео особливе “, – написала Ані Лорак.

Шанувальники відразу ж почали коментувати фото. Багато написали, що ця пісня і кліп справжній шедевр. «Найулюбленіша пісня і кліп!», «Одна з найбільш зворушливих і сильних робіт! Кліп дуже класний »,« Прекрасна пісня і співачка »,« Сильна і красива пісня, зворушливий кліп »,« Дуже чуттєва, ніжна, прониклива композиція »- пишуть коментатори.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.