Аліна Гросу кардинально змінила імідж і стала виглядати, як в дитинстві: “Маленька Бджілка “

Українська співачка і актриса Аліна Гросу здивувала публіку своїм новим іміджем.

Аліна Гросу розпочала свою творчу кар’єру у віці 5 років. Маленька кучерява дівчинка підкорила публіку завзятим хітом “Бджілка”, який багато знають досі. Зараз Аліна Гросу вже не та маленька дівчинка з кучериками, а спекотна блондинка з провокаційними піснями.

Аліна Гросу вже давно не маленька мила дівчинка з кучериками
Аліна Гросу вже давно не маленька мила дівчинка з кучериками

Схоже, Аліна Гросу вирішила повернутися до дитячого образу. Дівчина опублікувала в своєму Інстаграме серію фотографій, де постала з зачіскою, як у дитинстві – дрібними кучерями. Аліна позувала в білих штанях-кльош і білому гольфі. Співачка зробила легкий макіяж з акцентом на очі.

“Жужужу. напишу цей комент за вас. Хотіли б повний ремейк Бджілки?) “, – підписала знімки Гросу.

Судячи з усього, артистка готує сюрприз для своїх шанувальників і ремейку на популярну пісню бути.

Користувачі Мережі оцінили новий образ Гросу і написали їй багато приємних коментарів. «Ну дуже красива бджілка», «Схожа на себе в дитинстві», «Веселі кучерики», «Дуже круто», «У мене ностальгія, дуже красива», «На цьому фото я бачу ту найменшу Аліну, яка мені запам’яталася піснею Бджілка »,« як мило, така ж маленька бджілка, як багато років тому, тільки розумніше, гарніше і якщо випустить своє жало то вже напевно », – пишуть коментатори.

Варто відзначити, що в цьому образі співачка і правда дуже схожа на себе в дитинстві. Тільки порівняйте:

Аліна Гросу тоді і зараз
Аліна Гросу тоді і зараз

Схожі статті

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?