Нерозлучні друзі і сусіди Юра Горбунов і Потап взяли лопати в руки і пішли відкопувати свої будинки

Як відомо, в останні кілька днів в столиці України та інших регіонах країни досить сніжно. Іноді за пару годин весь двір може засипати кучугурами снігу.

Зоряних сімей Юрія Горбунова і Олексія Потапенка це також торкнулося, і вони, не втрачаючи ні хвилини, взяли в руки лопати і пішли розчищати свої двори.

Фотозвіт такого собі позапланового “суботника ” телеведучий Юрій Горбунов виклав на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

“Українська народна казка про те, як куми сніг веслування “, – так телеведучий Юрій Горбунов підписав своє вечірнє фото з кумом і сусідом Потапом.

Нагадаємо, що видання Країна. Юа днями показало елітні будинки Юрія Горбунова і Олексія Потапенка з висоти пташиного польоту.

З огляду на загальну площу володінь, один такий будинок в селищі обійдеться в 4 мільйони доларів. Це при тому, що в ньому буде близько 500 квадратних метрів житлової площі. Будинки в цьому селі є і від 200 кв метрів. Їх можна купити від 1,2 мільйона доларів США.

Як повідомляє видання Країна. юа, житло знаменитостей розташоване в селищі Козин, в напрямку Конча-Заспи. Саме тут є закрите котеджне містечко “Сонячна долина “, в якому оселилися зірки.

Будинок Потапа і Насті Каменських – фото з квадрокоптера

Будинок Потапа і Насті Каменських - фото з квадрокоптера
Будинок Потапа і Насті Каменських – фото з квадрокоптера

Будинок Юрія Горбунова і Катерини Осадчої – фото з квадрокоптера

Будинок Юрія Горбунова і Катерини Осадчої - фото з квадрокоптера
Будинок Юрія Горбунова і Катерини Осадчої – фото з квадрокоптера

Відповідно до джерела, Потап ще в 2017 році купив 13,5 соток землі, на яких зараз стоїть двоповерховий особняк. Він виконаний з каменя в італійському стилі. На задньому дворі засклена тераса, будиночок для барбекю і басейн з лаунж-зоною.

А поруч з ними поселилися і близькі друзі – Катя і Юра. Тепер на всі свята вони зустрічаються сім’ями.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!