Близька подруга Філіпа Кіркорова Анастасія Стоцька більше не вогненно руда: висвітлила волосся

Чутки про те, що Анастасія Стоцька мала якісь зв'язки з Філіпом Бедросовичем, не вщухають навіть після того, як рудоволоса красуня вийшла заміж.

Цікаво, що її діти, а особливо син, дуже вже схожі на короля естради. Про це фанати вважають за потрібне писати майже під кожним фото зоряної сім’ї.

Сама ж Стоцька наполягає – ніяких зв’язків у неї з Філіпом крім робочих немає і не було. А сама на світських заходах обіймає його і ніжно цілує в щічку. Так що ж між ними насправді?

Це таємниця, яку на 100% знають тільки двоє людей – Настя і Філіп.

Цікаво, що зараз, поки Філіпа не було в Росії, Стоцька вирішила кардинально змінити свій імідж

Анастасія Стоцька
Анастасія Стоцька показала результати перевтілення

Раніше вона була вогненно руда, і друзі відзначали – дівчині дуже йде цей колір. Тепер вона вирішила зробити відтінок рудого більш світлим, але повністю від нього не відмовилася.

Результати перевтілення співачка продемонструвала у себе в Інстаграм-акаунті, показавши Селфі в курточці, капюшоні і сонцезахисних окулярах.

Шанувальники помітили, що світліший колір волосся змінив і вираз обличчя Анастасії – вона нібито після маніпуляцій з зачіскою помітно помолодшала.

Рудоволоса красуня Анастасія Стоцька позувала в білій весільній фаті
Рудоволоса красуня Анастасія Стоцька позувала в білій весільній фаті
Рудоволоса красуня Анастасія Стоцька позувала в білій весільній фаті
Рудоволоса красуня Анастасія Стоцька позувала в білій весільній фаті

Зірка сцени Анастасія Стоцька в минулому театральному сезоні виступила в мюзиклі «Шахи», прем’єру якої відвідав весь світ вітчизняного шоу-бізнесу. Навіть «король поп-музики» Філіп Кіркоров, що колись був продюсером співачки, виступив з нею в одній з постановок, додавши вогню і яскравості історії.

Анастасія Стоцька та Філіп Кіркоров
Анастасія Стоцька та Філіп Кіркоров

Після цього публіка знову заговорила про їхній роман і підозріло близьких зв’язках.

spot_img

Схожі статті

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.

Готується просто і швидко, а вся сім’я сита. Йдуть ще з дека: соковитий рецепт курячих биточків у підливі

Що приготувати смачного, але щоб не морочитися на кухні, а сім'я залишилася ситою і задоволеною? Сьогодні ми підготували рецепт курячих биточків із підливою, який ідеально підходить для цього.

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.