Ліза Галкіна зростає справжньою господинею: Пугачова показала, як вчить дочку управлятися на кухні

Дочка Пугачової Ліза Галкіна, незважаючи на свій юний вік, вже впевнено управляється на кухні.

Діти Пугачової і Галкіна 7-річні Ліза і Гаррі ростуть дуже розумними і харизматичними дітьми. Спадкоємці Примадонни з раннього дитинства займаються вокалом, танцями, вивчають іноземні мови і навчаються акторській майстерності. Крім того, зіркові батьки вчать дітей управлятися по господарству. Максим вчить сина займатися чоловічими обов’язками, а Алла вчить дочку управлятися на кухні.

Ліза і Гаррі Галкін
Ліза і Гаррі Галкін ростуть талановитими і харизматичними дітьми

Нещодавно в фан-акаунті Лізи Галкіної в Інстаграм з’явилося відео, де Пугачова разом з донькою готують на кухні. Судячи з усього, вони вирішили приготувати пиріг. У відео видно, як Алла з Лізою відокремлюють жовтки від білків, після чого Алла взялася збивати білки міксером, а Ліза нібито керувала мамою.

Прихильників зоряного сімейства хазяйновитість Лізи привела в невимовний захват, про що вони і поспішили написати в коментарях до відео. «Молодці!», «Так здорово! Сім’я – це радість !!! »,« Які хороші господині! Напевно буде смачно »,« Дає уроки, майстер клас! Правильно, поруч діти вчаться кулінарії! Алла смачно готує »,« Які кулінари, диво », – пишуть коментатори.

Нагадаємо, нещодавно Максим Галкін показав, як разом з сином Гаррі змінює лампочки в антикварній люстрі 19-го століття. Все робив Гаррі своїми руками, а Максим йому тільки підказував.

Гаррі змінює лампочки в антикварній люстрі
Гаррі змінює лампочки в антикварній люстрі

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.