Володимир Остапчук прогулявся по Мальдівах в чому мати народила: “Який великий “

Володимир Остапчук вразив публіку, опублікувавши нове фото в своєму Інстаграм.

В цьому році багато українських зірок свої зимові канікули провели на Мальдівах. Український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук не став винятком. Він разом з дружиною відправився на райські острови і оселилися а розкішній віллі, розташованій прямо над океаном.

Закохані регулярно публікую фото і відео з відпочинку на Мальдівах, а останній знімок Остапчука по-справжньому шокував публіку. Шоумен позував у чому мати народила, а найпікантніші місця його дружина Крістіна прикрила фруктом ківі.

Володимир Остапчук вразив сміливою фотографією
Володимир Остапчук вразив сміливою фотографією

“А який ти фрукт?)”, – підписав знімок Остапчук.

Користувачі Мережі не могли пройти повз цієї публікації і відразу почали її коментувати. Багато засудили шоумена за таке фото. “Жесть, для чого таке фото?”, “Ні розуму”, “Ще Волочкової збоку не вистачає”, “Нема за що дивитися, окрім ківі”, “ЩЕ один Панін !!! Жесть !!! КУДИ ми котимося! “,” Капец ганьба !! Можна було тільки дружині це показувати ?! ” “Щоб так показувати фігуру, не завадило б підкачатися, Вова! “, – коментую люди.

Нагадаємо, український телеведучий Володимир Остапчук досі славиться через скандальне розлучення з Оленою Войченко. Вони прожили разом 12 років в шлюбі і народили двох дітей.

Володимир Остапчук з колишньою дружиною і донькою
Володимир Остапчук з колишньою дружиною і донькою

Остапчук кинув дружину і дітей і пішов до молодої пасії, з якої через кілька місяців одружився.

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.