Прозора сітка або червоний відкритий бюст: дружина Комарова Олександра Кучеренко похвалилася своїм гардеробом

Ні для кого не секрет, що відомі дружини популярних чоловіків одягаються дорого і стильно. Особливо, якщо ці дружини мають титул "Міс Україна ".

Олександра Кучеренко, яка вже кілька років перебуває в офіційному шлюбі з українським журналістом Дмитром Комаровим, веде свій Інстаграм-блог, де активно спілкується з аудиторією.

Зараз вона вирішила запитати у шанувальників яку сукню з її гардеробу фанати вважають найбільш вдалим для проведення ефіру “Зоряного спорту ” і взагалі для фотосесії.

Дружина Комарова розповіла про улюблених нарядах і попросила допомоги: яку сукню краще?

 

“Так буває ми з дівчатами збираємося по п’ятницях … і йдемо вести # зірковійспорт))
Битва образів! Який більше підходить? Вибирайте з 1-5 і пишіть цифру в коментарях “, – написала дружина Дмитра Комарова.

Для такого собі опитування вона вибрала п’ять нарядів.

Бліде блакитне плаття довжини міді, яке має невеликий закритий виріз під горлом, і дві стрічки, які там же можна зав’язати у вузлик або бантик.

Другий варіант – яскраве малинове міді плаття з повністю відкритими плечима і бюстом, проте без якихось знаменних рис.

Третє плаття – чорне, міді, з довгими рукавами, в області живота повністю прозора сіточка, що надає якоїсь пристрасті і привабливості.

Четвертня – яскраве приталені плаття з воланом на одне плече.

І п’ятий варіант – кремовий варіант з широкими бретелями і верхньою частиною у вигляді корсета.

Їх об’єднує те, що всі сукні мають одну довжину – міді. Мабуть, це улюблена довжина Олександри Кучеренко. А як ви думаєте, яке краще?

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.