Настя Каменських показала їх з Потапом “дитину”: поповнення сім’ї не потребують, є кого виховувати

Українська співачка Настя Каменських одружена з Потапом офіційно вже майже два роки, а до того була з ним у цивільному шлюбі багато років.

Для публіки залишається великою загадкою – чому ж пара досі не зважилася завести дитину? Сама Настя відповідає, що не є “чайлд фрі ” (противником дітей) і зраділа б поповненню, але всьому свій час.

Каменських час від часу то набирає вагу, то скидає його, тому за часів її набору ваги шанувальники раз у раз звинувачують дружину репера в вагітності.

Сама Настя Каменських показує, що дитина їй поки не потрібен – їй є кого виховувати

У розкішному особняку Олексія Потапенка та його дружини живе мила собачка Мімі, яка минулого літа народила ще й цуценят. Настя дарує їй досить багато уваги і турботи, прямо як справжньому дитині.

Наприклад, в Інстаграм Каменських показала, як грає з Мімі в снігу. Собака дуже задоволена таким потоком любові від господині.

До слова, до цього українська артистка показала, як проводить час з собачкою і мамою. Мамі Насті зараз особливо важко, адже в кінці січня з життя пішов батько Насті, і вся сім’я дуже болісно перенесла цю втрату.

До слова, після смерті батька Настя випустила кліп і пісню “Почуття “, де знялася її мати. В описі до кліпу Каменських розповіла, що тато дуже чекав цієї прем’єри, і коли вона дізналася про його смерть, вона навіть хотіла все скасувати. Але потім зрозуміла, що ця пісня буде представлена заради нього і в честь його пам’яті.

Біль і любов Потапа і Насті: почуття, які приховували, робота з колишньою дружиною ПТП, коли будуть діти

На нашому Ютуб-каналі “Одна хвилина ” ми зробили окремий сюжет про любовний трикутник Насті, Потапа, і його колишньої дружини Ірини. Як виявилося, можливо, Настя боїться, що її нинішній чоловік піде до своєї екс-дружини, тому й не поспішає з дитиною. В відео ще багато цікавих фактів, які ви точно не чули про своїх кумирів.

Схожі статті

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.