42-річна Ані Лорак підігріла чутки про вагітність: вже не приховує

Чутки про вагітність Ані Лорак ходять вже кілька місяців, але вона ніяк їх не коментує.

Ані Лорак з тих зірок, які дуже активно ведуть свої соціальні мережі і кожен день публікують свіжі фото і відео не тільки зі свого концертного, а й особистого життя. Цього разу зірка опублікувала фото, де позувала в своєму розкішному будинку. Кароліна була одягнена в шкіряні штани і синій вільний светр, який приховував фігуру артистки. Останнім часом подейкують, що Лорак може бути вагітною. Можливо, артистка під вільним одягом хотіла приховати округлий живіт.

Користувачі Мережі відразу ж почали коментувати новий знімок знаменитості. Багато відзначили, що Кароліна останнім часом помітно покращала. «Сама неймовірна, сама чарівна», «Ви така красива, наповнюєте теплом і любов’ю», «Яка ж Ви сонячна, така красива, така усмішка», «Кароліночка Ви прекрасні на всіх фото! Посміхайтеся завжди! Вас так прикрашає посмішка, а нам так радісно бачити Вас в прекрасному настрої », – пишуть коментатори.

Нагадаємо, в 2009-му Ані Лорак вийшла заміж за турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу, якому народила доньку Софію. У 2019  подружжя розлучилося, після чого співачку запідозрили в романі з молодим музичним продюсером Єгором Глібом. Втім, сама Ані Лорак не приховувала ці відносини і в Інстаграмі іноді публікувала спільні з ним знімки, тому шанувальники і вважають його новим обранцем.

Ані Лорак з новим коханим
Ані Лорак з новим коханим

Цілком ймовірно, що чутки про вагітність співачки виявляться реальними.

Більше про цікаве положення Ані Лорак дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.