Ось як виглядає теща епатажного танцюриста Тарзана: іншого від цієї сім’ї очікувати і не варто

Нещодавно в мережі показали фото, яке дуже здивувало шанувальників Наташі Корольової та її чоловіка Тарзана - як виглядає мама Наташі.

Якщо ви очікували побачити пухку бабулечку, яка в окулярах читає газету, то це зовсім не про неї.

Звуть маму Наташі Корольової Людмила Іванівна Поривай. Напередодні у неї був день народження, і люблячий зять привітав її з цим святом в соціальній мережі Інстаграм, опублікувавши досить грайливий фото.

Як виглядає теща Тарзана
Як виглядає теща Тарзана

Фоловерів висловилися, що очікували побачити всяке, але не таке. Почати варто з того, що Людмила Іванівна виглядає дуже молодо. Вона фарбує волосся в яскравий колір. Зараз зупинилася на рудому.

Також вона не відкидає варіант скористатися послугами хірургів, щоб зробити пластичну операцію і зберегти молодість. Цікаво, що навіть губи у тещі танцівника Тарзана – штучні.

Для своїх 75 років Людмила Поривай виглядає дуже молодо і енергійно

Цікаво, що вона також відома в своїй сфері – Людмила Іванівна Поривай – хормейстер, телеведуча, була диригентом хорової капели «Світоч», професором Консерваторії, Заслужена артистка України. При радянському союзі отримала звання заслуженого діяча культури, а на Першому каналі засвітилася в якості ведучої телепередачі “Час обідати, яку транслювали з 2012 по 2014 рік.

Як виглядає теща Тарзана і мама Наташі Корольової Людмила Поривай
Як виглядає теща Тарзана і мама Наташі Корольової Людмила Поривай

Нагадаємо, Сергій Глушко – це другий чоловік Наталі Корольової. У 2003 році співачка і танцюрист офіційно уклали шлюб. Зараз вони виховують сина Архипа.

Восени 2020 роки сім’я потрапила в скандал, де Тарзан зрадив своїй дружині з молодою актрисою Анастасією Шульженко, і та нібито вагітна від артиста. Однак уже все владналося, і, як виявилося, ніякого дитини не було.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.