Вічно молода Юлія Висоцька одягла сукню з вирізом і вгорі, і внизу: ледве прикрила сором’язливі місця

Не дивлячись на те, що Юлії Висоцької вже 47 років, у неї дорослий чоловік і двоє дітей, вона виглядає дуже молодо, а також демонструє свою молодість в нарядах.

Напевно, саме тому для однієї зі своїх останніх фотосесій зірка обрала сукню, яке має величезний виріз в зоні декольте, демонструючи все її найцікавіші місця, і виріз в області ноги, надаючи вечірньої сукні грайливості.

У своєму Інстаграм-блозі телеведуча і кулінар Юлія Висоцька показала романтичне фото зі своїм чоловіком Андрієм Кончаловським.

“Якщо я не закохана, це не я “, – написала Юлія, і зазначила в публікації свого чоловіка Андрія Кончаловського.

Юлія Висоцька дивиться закоханими очима на Андрія Кончаловського після 25 років шлюбу
Юлія Висоцька дивиться закоханими очима на Андрія Кончаловського після 25 років шлюбу

Зворушлива історія кохання Кончаловського і Висоцької – це повчальна історія для мільйонів

Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський познайомилися чверть століття тому на відомому фестивалі “Кінотавр “.

Як розповідав пізніше Андрій, це без перебільшення була любов з першого погляду, хоча починалося все як курортний роман.

У Кончаловського на той момент вже була дружина, до речі, четверта за рахунком, тому скептики зовсім не вірили в щирість почуттів цієї пари.

Але Юлія і Андрій, як кажуть, уделали всіх. Незважаючи на всі життєві випробування і таку величезну різницю, пара разом вже багато років.

Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський
Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський

У 1998 році Кончаловський і Висоцька зіграли весілля. У подружжя двоє дітей: дочка Марія, яка народилася в 1999 році, і син Петро, що з’явився на світ в 2003-му. Два роки тому, 20 січня, пара вирішила обвінчатися через 20 років шлюбу. Цікаво, що ні Андрія, ні Юлію не збентежило, що Висоцька на 36 років молодша за свого обранця, і взагалі починала зі статусу коханки.

Юлія Висоцька з рогами від Кончаловського
Юлія Висоцька зі своїм чоловіком

Шлюб телеведучої Висоцької і кінорежисера Кончаловського не зруйнує навіть страшна трагедія, яка трапилася в 2013 – тоді вся сім’я потрапила в ДТП. Старша дочка Маша Кончаловская до сих пір не вийшла з коми після тієї аварії.

Гірке щастя Андрія Кончаловського і Юлії Висоцької: любов до і після трагічної автокатастрофи

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.