Вічно молода Юлія Висоцька одягла сукню з вирізом і вгорі, і внизу: ледве прикрила сором’язливі місця

Не дивлячись на те, що Юлії Висоцької вже 47 років, у неї дорослий чоловік і двоє дітей, вона виглядає дуже молодо, а також демонструє свою молодість в нарядах.

Напевно, саме тому для однієї зі своїх останніх фотосесій зірка обрала сукню, яке має величезний виріз в зоні декольте, демонструючи все її найцікавіші місця, і виріз в області ноги, надаючи вечірньої сукні грайливості.

У своєму Інстаграм-блозі телеведуча і кулінар Юлія Висоцька показала романтичне фото зі своїм чоловіком Андрієм Кончаловським.

“Якщо я не закохана, це не я “, – написала Юлія, і зазначила в публікації свого чоловіка Андрія Кончаловського.

Юлія Висоцька дивиться закоханими очима на Андрія Кончаловського після 25 років шлюбу

Зворушлива історія кохання Кончаловського і Висоцької – це повчальна історія для мільйонів

Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський познайомилися чверть століття тому на відомому фестивалі “Кінотавр “.

Як розповідав пізніше Андрій, це без перебільшення була любов з першого погляду, хоча починалося все як курортний роман.

У Кончаловського на той момент вже була дружина, до речі, четверта за рахунком, тому скептики зовсім не вірили в щирість почуттів цієї пари.

Але Юлія і Андрій, як кажуть, уделали всіх. Незважаючи на всі життєві випробування і таку величезну різницю, пара разом вже багато років.

Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський

У 1998 році Кончаловський і Висоцька зіграли весілля. У подружжя двоє дітей: дочка Марія, яка народилася в 1999 році, і син Петро, що з’явився на світ в 2003-му. Два роки тому, 20 січня, пара вирішила обвінчатися через 20 років шлюбу. Цікаво, що ні Андрія, ні Юлію не збентежило, що Висоцька на 36 років молодша за свого обранця, і взагалі починала зі статусу коханки.

Юлія Висоцька зі своїм чоловіком

Шлюб телеведучої Висоцької і кінорежисера Кончаловського не зруйнує навіть страшна трагедія, яка трапилася в 2013 – тоді вся сім’я потрапила в ДТП. Старша дочка Маша Кончаловская до сих пір не вийшла з коми після тієї аварії.

Гірке щастя Андрія Кончаловського і Юлії Висоцької: любов до і після трагічної автокатастрофи