Максим Галкін показав диванну кімнату в замку Пугачової: розкіш на кожному кроці

Максим Галкін випадково засвітив розкішну диванну кімнату в замку, де проживає з Пугачовою.

Максим Галкін і Алла Пугачова живуть в елітному селищі Грязь. Там вони побудували не просто будинок, а цілий замок, яким раз у раз хваляться в Інстаграм-блогах. Так, нещодавно Максим Галкін зняв сторіз, де показав шикарно обставлену диванну кімнату. На відео Максим спілкувався зі своїм сином і хвалився, що його недавнє відео потрапило в тренди YouTube. Під час розмови з сином Максим трохи покрутив камерою, засвітивши незвичайну кімнату. У кадрі можна було розглянути величезний коричневий диван з сріблястими подушками, кілька великих плазмових телевізорів в золотистих рамках і малинову глянцева стелю. Диван при цьому займав собою весь простір кімнати, а стіни були прикрашені оксамитовими шпалерами винного кольору.

Скріншот з Інстаграм-сторіз Галкіна
Скріншот з Інстаграм-сторіз Галкіна

Варто відзначити, що розкішний замок Галкіна і Пугачової оформлений в класичному вікторіанському стилі. В інтер’єрі будинку переважає натуральне дерево, мармур, вельвет. На території будинку є бібліотека, оранжерея, басейн, зимовий сад і окремий будинок для прислуги. Для того, щоб утримувати таку територію, на ділянці працює чимало людей – садівник, троє прибиральників і покоївка, кухар, няня, фахівець з догляду за газоном і їх власний сантехнік.

Про те, як виглядає замок Галкіна і Пугачової всередині дивіться у відео:

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.