Молода “татова донька” Галина Сергіївна показала свою історію кохання з удвічі старшим чоловіком Авербухом

Справжнім здивуванням для публіки і фанатів серіалу "Татусеві дочки " стало те, що його актриса Єлизавета Арзамасова вийшла заміж за старшого чоловіка.

Граючи роль зразкової дівчинки і відмінниці, вона здалася всім такий і в житті. Однак в реальності Єлизавета Арзамасова в корені інша – бунтарка, яка в 25 років вийшла за 47-річного фігуриста Іллю Авербуха.

Після новини про одруження Єлизавети її шанувальники розділилися на два табори – одні вітали, інші – хейтили

Але Єлизавета Арзамасова ніяк не реагує на негатив з боку аудиторії, адже, судячи з її знімків з чоловіком, вона дуже щаслива і насолоджується новим статусом – дружина.

Нещодавно вона показала нове задоволене фото зі своїм чоловіком. Воно було зроблено ще в 2020 році під час одруження, але зірки вирішили приховати його і не публікувати все відразу.

Нагадаємо, відомий російський фігурист Ілля Авербух і актриса театру і кіно Єлизавета Арзамасова 20 грудня одружилися в одному зі столичних РАГСів. А до цього влітку 2020 року в мережі спливли факти про те, що 25-річна Єлизавета закрутила роман з чоловіком, який на 22 роки старший.

Дівчина не стала приховувати свої подробиці особистого життя, і прийшла разом з обранцем на шоу до Івана Урганта. Там вони і зізналися, що дійсно разом.

Єлизавета Арзамасова і Ілля Авербух
Єлизавета Арзамасова і Ілля Авербух

Весілля Іллі та Єлизавети, проведена в грудні того року, стала справжньою несподіванкою і гучним сюрпризом: пара не афішувала прийдешнє радісну подію. У своїх мікроблогах в Instagram новоспечене подружжя поділилися відео з реєстрації, яке лаконічно підписали: “Маршрут побудований! “.

Популярне

Схожі статті

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.