Леся Никитюк похвалилася розкішною обручкою: більше не холостячка

Леся Никитюк показала шанувальникам свій манікюр і випадково засвітила обручку.

33-річна телеведуча Леся Никитюк ретельно приховує своє особисте життя і не любить розповідати подробиці на публіку. Відомо, що артистка планувала вийти заміж за свого сусіда по сходовій клітці, з яким зустрічалася 2 роки. Однак відносини у них так і не склалися. Тоді Леся вирішила зайнятися собою і кар’єрою, а не будувати відносини.

Нещодавно Леся Никитюк опублікувала в своєму Інстаграмі нове фото, яке змусило її шанувальників подумати, що дівчина збирається заміж або вже заміжня. Леся опублікувала фото своєї правої руки, продемонструвавши манікюр, який вона вперше за 3 роки зробила сама.

“У житті завжди потрібно мати план Б. Якщо ТВ в Україні залишилося максимум 5 років, то Майстер з манікюру Леся Іванівна чекає вас. Відразу кажу манікюр буде дуже дорогою))) “, – підписала фото Леся Никитюк.

Шанувальники довгоногої красуні відразу ж почали коментувати фото. Багато відзначили, що Леся дійсно зробила гарний манікюр, але більшість помітили кільце на безіменному пальці дівчини. Шанувальники навіть почали вітати Никитюк із заміжжям в коментарях.

“Усе !! Заручили! “,” Леся заміж вийшла “,” Вітаю Лесечка з кільцем на безіменному пальці “,” Вітаємо, Леся “,” Тобі зробили пропозицію? “,” Заміж нарешті покликали? “, – пишуть коментатори.

Цікаво, що недавно Леся Никитюк офіційно заявила, що не братиме участь у другому сезону шоу “Холостячка”, незважаючи на те, що її про це просять телеглядачі. Можливо це пов’язано з тим, що серце телеведучої вже не вільне і подібне шоу їй просто не потрібно.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.