Дочки співачки Камалії здивували грою на барабанах: “Дуже талановиті дівчатка”

Українська співачка Камалія опублікувала в своєму Інстаграм-блозі відео, яке викликало захват у публіки.

Камалія вже майже 20 років щаслива в шлюбі з мільярдером Мохаммадом Захуром. У шлюбі у них народилися 2 дівчинки-близнючки – Арабелла і Мірабелла. Дівчаткам вже по 7 років і вони так само, як і їхня мама знаходяться в центрі уваги.

Дівчатка вже з раннього дитинства займаються моделінгом і вже не раз з’являлися на телеекрані і прикрашали обкладинки відомих журналів. Як виявилося, Арабелла і Мірабелла займаються ще й музикою. Нещодавно Камалія опублікувала в своєму Інстаграмі відео, де спадкоємиці сидить за барабанною установкою і показує свої перші музичні досягнення.

“Арабелла і Мірабелла вчаться грати на барабанах. Нещодавно мої дівчата почали освоювати ударні. І ось перші результати) Як вам?) “, – запитала у підписників співачка.

Шанувальники зіркової сім’ї відразу ж почали коментувати відео, відзначаючи, що у дівчаток дуже добре виходить грати на ударних. “Талановиті діти! Умнички! “,” Дівчата в маму творчу “,” Гени – сильна річ! Талановиті і красиві дівчата “,” Які молодці дівчинки, найголовніше, що їм прищеплюють бажання до творчості і розвитку “,” У них відмінне почуття ритму “,” Чудово коли діти займаються музикою. “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, Камалія є найбагатшою співачкою в Україні, адже вона заміжня за мільярдером Мохаммадом Захуром, який старший за неї на 22 роки. Захур балує співачку дорогими подарунками, а в одному з інтерв’ю співачка зізналася, що одного разу чоловік їй подарував особистий літак. І зробив він це подарунок не на якесь свято, а просто так.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.