Культова актриса Ольга Сумська показала раритетні фото: ось так вона виглядала в 12 років

У маминій капелюшку і з густими чорними кучериками - ось так нинішня легенда українського театру Ольга Сумська виглядала, коли їй було 12 років.

Ольга опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм раритетні фото, які знайшла в своєму сімейному архіві. Там дівчинці всього 12 років. Але вже простежуються риси обличчя зрілої Сумської, яку зараз знають сотні тисяч шанувальників.

“Трохи ретро..Мне десь років 12 … Перука і капелюх -маміни..Поки батьки на сцені, я уявляла себе героїнею історичного фільму … Сьогодні гортаю ці фото з сімейного архіву і насолоджуюся тим, що вони є ! А все цифрові технології-то ні те..Мілліон фото десь в комп’ютері, які важко найті..А тут атмосфера “, – написала заслужена артистка України в описі до знімків.

Ось що в коментарях написали Ользі її шанувальники:

“Зараз ви красуня і це фото …. це ваша чарівність і неймовірність краси “, – пише користувач з ніком anastasiia08031989

Які у вас очі !, – пише користувач з ніком adulkralya

Також нещодавно Сумська показувала ще один архівний знімок зі своїм чоловіком Віталієм Борисюком. Актриса продемонструвала, як багато років тому вирушила на відпочинок зі своїм коханим в Бердянськ. На знімку, опублікованому зіркою, вона позує зі своїм першим мобільним телефоном і в леопардовому купальнику.

Ольга Сумська крім Інстаграма ще й знімається в серіалах. Наприклад, скоро на екрани вийде довгоочікувана третя частина “Фортечний “. Також вона гастролює разом з Володимиром Горянським по театрах України з різними виставами.

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.