58-річний багатодітний батько Григорій Лепс: як виглядають всі його спадкоємці? (ФОТО)

Григорій Лепс - артист, якого сміливо можна віднести до категорії епатажних і ексцентричних, адже він не раз був замішаний в гучних скандалах.

Те його викрили у вживанні заборонених речовин, то він вийшов на сцену не зовсім в тверезому стані. Загалом, Лепс не зникав з поля зору ні на рік, і весь час видавав нові фокуси.

До слова, нещодавно ми випустили на Ютуб-каналі відео з падіннями зірок зі сцени, і почесне місце зайняв там саме Григорій. Імовірно, це один з тих концертів, на сцену якого він вийшов не в дуже тверезому вигляді.

Незважаючи на всю абсурдність і спірність його персонажа на публіці, будинки Григорій Лепс – порядна і приблизний батько

58-річний артист активно підтримує у всіх починаннях і дочка від першого шлюбу Інгу, і трьох дітей від другого шлюбу – дочок Єву і Ніколь і сина Івана.

До слова, з усіма ними він систематично спілкується і допомагає фінансово – ще жодна його колишня не заявило, що він залишив її і сина без гроша.

Нещодавно в мережі показали фото, де Григорій Лепс зображений зі всіма своїми дітьми і нинішньою дружиною одночасно.

Дружину артиста звуть Ганна Лепс.

Перша дружина Григорія Лепса: історія любові і розлучення, роман, в якому було більше двох

Першу дружину нині епатажного і відомого на весь світ артиста звали Світлана Дубинська. Зі Світланою музикант познайомився ще будучи нікому невідомим молодим студентом музучилища – вони зустрілися в радгоспі під час збору яблук.

Стосунки зав’язалися. Світлана дочекалася молодого людини з армії, і той зробив їй пропозицію.

Однак батьки Лепса були суворими, і їм не подобалося захоплення сина. Вони постійно провокували розбрат, шукали в невістці недоліки, що в підсумку призвело молодий шлюб до розірвання.

Шлюб не врятувала навіть маленька дочка Інга. Батьки розлучилися, коли дівчинці було лише рік.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.