Катя Осадча показала, як привітала сина від Горбунова з 4-річчям: ідеальна сім’я

Зіркове подружжя Катя Осадча та Юрій Горбунов сьогодні святкують 4-річчя сина Івана.

У 2015 році в українського шоумена Юрія Горбунова і Каті Осадчої почався роман на майданчику 2-го сезону передачі «Голос. Діти ». На той момент Горбунов був одружений на першій дружині Людмилі. Незважаючи на те, що вони прожили в шлюбі цілих 20 років, Юрій розлучився з дружиною заради Каті Осадчої. Варто зазначити, що самі Юрій і Катя довго приховували свої відносини. Однак в лютому 2017 року Осадча народила сина Ваню і в цьому ж місяці закохані заявили, що вони одружилися.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов

Зараз же подружжя не соромляться демонструвати свої відносини і почуття на публіку. Вони частенько публікують в своїх ИНСТА-сторіз спільні сімейні фотографії.

Так, сьогодні, 18 лютого, Катя Осадча в своїх Інстаграм-сторіз опублікувала зворушливий сімейний знімок. Катя відобразила, як її син-іменинник разом з батьком розпаковує подарунки. На фото видно, що Осадча з Горбуновим подарували хлопчикові цілу гору подарунків.

Скріншот з Інстаграм-сторіз Каті Осадчої
Скріншот з Інстаграм-сторіз Каті Осадчої

«Ранок День народження. Щасливі батьки і щасливий Іван », – підписала фото Катя Осадча.

Нагадаємо, у Каті Осадчої є старший син від першого шлюбу 18-річний Ілля. До заміжжя за шоуменом Юрієм Горбуновим Осадча була дружиною бізнесмена і народного депутата Олега Поліщука. У 2002-му у пари народився хлопчик, а через два роки після цього подружжя розлучилося. Причиною цього стали різниця у віці і як наслідок різні інтереси.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.