“Братики-Монатіки”: дружина Дмитра Монатика показала їх з артистом підростаючих синів

Дружина українського співака Дмитра Монатика веде свій Інстаграм-блог, де показує закадровий життя свого чоловіка-артиста, а також їх спільних дітей.

Напередодні вона показала ніжне фото своїх синів з відпочинку на Мальдівах.

“# Мої, точніше # Наші “,

– коротко підписала знімок Ірина Монатік.

Ось що коментатори залишили в описі до теплого родинного знімку:

Клас, яке чудове фото. братишки

Братики-Монатік

кльові

Мілотаа

Нагадаємо, нещодавно Ірина Монатік показала ще одне фото з Мальдів, де вона позувала на тлі місцевої рослинності в вільному рожевому пляжному сарафані.

“Коли промерзає до кісток .. з особливою теплотою згадуєш дні в раю “, – написала дружина українського мульти артиста Дмитра Монатика.

Зворушливі відносини Дмитра та Ірини – справжній приклад для багатьох. Ірина разом з Дмитром ще з тих пір, коли він був нікому не відомим початківцям артистом. Зараз дружина підтримує його у всіх починаннях, надихає, а ще – завжди їздить з ним на концерти і в гастрольних турах.

Зараз сімейство Монатика вирішило зробити собі відпочинок і відправилися на сонячні Мальдіви. Варто відзначити, що зараз Мальдівські острови особливо популярні – туди поїхали відпочивати практично всі українські зірки.

Раніше Ірина Монатік показала, як проводить час вдома. На одному з фото вона постала сидячи на підлозі в картатій ніжно-рожевого піжамі з пухнастою бахромою на коротких колошах.

Відзначимо, недавно Монатік представив композицію “ВЕЧЕРІНОЧКА ” спільно з російською артисткою Вірою Брежнєвою. Цей хіт вже кілька місяців перебуває в топах Росії і України.

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.