Як виглядають батьки 55-річного Валерія Меладзе? Співак відвідав літніх тата і маму (ФОТО)

Брат Костянтина Меладзе, чоловіка Віри Брежнєвої, популярний продюсер і музикант, який одружений із Альбіною Джанабаєвою, Валерій Меладзе показав своїх дорогих батьків.

Інстаграм-паблік “Star Album ” опублікував фото Валерія Меладзе з його батьками – батьком Шота Меладзе і матір’ю Неллі Меладзе.

“Співак Валерій Меладзе відвідав батьків. Похвально, що Валерій не шкодує часу і приїжджає до батьків ним в гості “,

– сказано в описі до публікації.

На відео видно, що риси обличчя Валерія передалися йому від мами – такий же виріз очей, добрий вираз обличчя і лагідна усмішка в сторону.

У біографії Валерія Меладзе сказано, що батьки Шота і Неллі Меладзе відношення до музики не мали. Всі рідні працювала інженерами.

Крім звичайної школи, в яку ходив майбутній співак без радості, відвідував він і музичне освітня установа по класу фортепіано. Йому склав компанію старший брат Костя, який одночасно опановував майстерністю гри і на скрипці.

На відміну від Костянтина, Валерій (точніше Валеріан) був менш спокійним і постійно придумував собі якісь розваги, іноді навіть небезпечні.

Йому було цікавіше тинятися десь по вулиці, ніж сидіти в школі і вивчати науки. У дитинстві Валерія навіть поставили на облік в міліцію за те, що він пробрався на територію заводу, знайшов там занедбаний трактор і зняв з нього деякі деталі.

Валерій і Костянтин Меладзе
Валерій і Костянтин Меладзе

Зараз Валерій, як і його брат Костянтин – один з найвідоміших музикантів, чиє ім’я відоме не в одній країні і не одному мільйону людей. Батьки синами дуже пишаються.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.