Ольга Сумська показала, які процедури робить для омолодження: зовнішність змінюється моментально

Актриса Ольга Сумська, яка виглядає набагато молодше за свої роки, поділилася своїми секретами краси, які допомагають їй не старіти.

Ольга Сумська – одна з найвідоміших українських актрис театру і кіно. Шанувальники люблять знаменитість не тільки за її акторський талант, а й за приємну зовнішність. Адже в свої 54 роки Ольга виглядає бездоганно. Вона володіє чудовою фізичною формою, а на її обличчі немає практично жодної глибокої зморшки. Актриса навіть не соромиться публікувати в своєму Інстаграм-блозі фотографії, де вона позує без макіяжу і показує обличчя крупним планом. У чому ж секрет її молодості?

Ольга Сумська без макіяжу
Ольга Сумська без макіяжу

Звичайно, Ольга Сумська, як будь-яка публічна особа ретельно стежить за своєю зовнішністю і регулярно відвідує косметолога. Нещодавно в своїх Інстаграм-сторіз актриса опублікувала невелике відео зроблене під час однієї з косметичних процедур. Сумській робили процедуру лазерного омолодження шкіри за допомогою спеціального лазерного апарату. А в кінці цим же апаратом зробили омолодження губ з ефектом збільшення.

Скріншот Інстаграм-сторіз Сумської
Сумська під час процедури омолодження

«І ось Ольга В’ячеславівна після таких фантастичних процедур. Губки тепер як зацілували », – сказала Сумська, показавши результати процедури.

Ольга Сумська після процедури омолодження
Ольга Сумська після процедури омолодження

Варто відзначити, що 54-річна актриса дійсно виглядає значно молодшою за свій вік. Одним з важливих чинників, крім грамотного догляду за обличчям і тілом, вона також називає правильне харчування. Актриса часто ділиться корисними рецептами, які допомагають їй залишатися в прекрасній формі, в своєму Інстаграм-блозі.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.