Якими були весільні сукні Ані Лорак, Насті Каменських, Аліни Гросу, Тіни Кароль та Олександри Кучеренко?

Весільний день самий незабутній і щасливий в житті кожної нареченої. Ретельно вибираючи весільну сукню, кожна дівчина мріє бути в ньому справжньою принцесою.

Які сукні вибрали Ані Лорак, Настя Каменських, Аліна Гросу, Тіна Кароль та Олександра Кучеренко для самого урочистого дня у своєму житті? Пропонуємо вам підбірку весільних нарядів відомих шоу див України.

Ані Лорак

Ані Лорак у весільній сукні
Ані Лорак у весільній сукні

Весілля Ані Лорак пройшла в Анталії в одному з фешенебельних турецьких готелів. На весільній церемонії Ані з’явилася в блискучому білому платті з п’ятиметровим шлейфом від українського дизайнера Катерини Шаховської. Сукня нареченої прикрашали кристали Swarovski. Для весілля Ані Лорак підготувала ще дві сукні-одно для урочистої розпису в Києві, інше для весільної дискотеки.

Настя Каменських

Настя Каменських
Настя Каменських

На весілля Настя обрала білу брендове плаття від Galia Lahav, з ніжною ручною вишивкою і найтоншими мереживами. Вона була неймовірно красива в сукні з приталеним силуетом, багатошаровою спідницею і глибоким декольте.

Аліна Гросу

Аліна Гросу
Аліна Гросу у весільній сукні

Для своєї італійської весілля Аліна підготувала відразу чотири сукні. В день церемонії вона з’явилася в розкішному білому платті з розшитими рукавами і пишною спідницею в підлогу. У другому плаття батько вів її до вівтаря, в третьому вона блищала на весільній вечірці в ресторані. Спеціально для розрізання торта було ще одну сукню. Свої весільні наряди Аліна шила на замовлення в київському салоні Feya Bridal.

Тіна Кароль

Тіна Кароль у весільній сукні
Тіна Кароль у весільній сукні

Весільне вінчання Тіни пройшло в Свято-Успенському соборі Києво-Печерської лаври. Наречена була в сріблясто-бежевій сукні про дизайнера Тетяни Абази, причому ескізи сукні наречена придумувала сама. Сама весілля пройшло на Мальдівах, так як і мріяла з самого дитинства майбутня співачка.

Олександра Кучеренко

Дмитра Комаров і Олександра Кучеренко
Дмитра Комаров і Олександра Кучеренко
Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко
Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко

Для весільного вінчання в Єрусалимі Олександра вибрала дуже лаконічне і жіночне плаття від українського дизайнера Катерини Рутман.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.