Ані Лорак лише злегка прикрилася пледом і показала, що ховає під одягом: таке бачив тільки колишній чоловік

Відома співачка Ані Лорак розбурхала фантазію шанувальників новим фото.

Ані Лорак є однією з найвідоміших, успішних і затребуваних артисток України і Росії. Її красою захоплюються мільйони, а її пісні буквально відразу стають хітами. Крім своєї концертної діяльності Ані Лорак встигає активно вести свій мікроблог в Інстаграм, де на неї підписані майже 7 мільйонів чоловік. Там знаменитість ділиться свіжими знімками, кадрами з особистого життя і власними роздумами.

Ані Лорак
Ані Лорак

Так, нещодавно Ані Лорак опублікувала фото, яке захопило її шанувальників, особливо чоловічу частину аудиторії. Співачка сиділа на кріслі, закутавшись в плед. При цьому співачка оголила свою струнку ніжку і відкрила плече так, що стало видно і її бюст. Під пледом співачка була одягнена лише в тоненьку рожеву ночнушку. Томний і одночасно грайливий вираз обличчя зірки надало особливого шарму фото.

“У такі морозні дні Кутаєшся в плед і візуалізуєш свої мрії. Це дуже важлива частина життя – намалювати свій простір, адже всі ми – художники “, – підписала фото Ані Лорак.

Шанувальники відразу ж почали коментувати фото. Багато відзначили, що Ані Лорак має чудовий зовнішній вигляд. “Яка красуня”, “Яка ж ви шикарна”, “як завжди прекрасна”, “Дуже затишна фотографія, ви неймовірно красива!”, “Красива, ніжна, мила, як завжди”, “В ці морозні дні зігрівають Ваші такі красиві фото “,” Неймовірно красива “, – пишуть коментатори.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.