Анастасія Волочкова розпласталася в салоні краси: ноги в різні боки (Фото)

Багато хто знає про те, що Анастасія Волочкова - справжній майстер по шпагат. Вона може сідати на них в абсолютно будь-якому місці.

Нещодавно Анастасія повернулася з теплих країн, і тут же вирішила відправитися в салон краси, щоб привести себе в порядок. Там балерина і королева епатажу вирішила сісти на шпагат і показала свої вміння всій країні.

“В черговий раз я опинилася в салоні @ flakon.beauty.msk Експресом зробити нарощування нігтів на руках і одночасно педикюр, влаштувавшись напівлежачи в зручному кріслі-просто свято. Затишна і дружня обстановка і професійні майстри. Виміряти Крісло мірою свого шпагату “,

– написала Анастасія Волочкова в своєму Інстаграм-блозі.

Нагадаємо, нещодавно на нашому Ютуб-каналі ми випустили цілий сюжет, де розповіли про особливості Анастасії Волочкової як балерини, і про те, чим вона відрізняється від інших балерин.

На подив, не дивлячись на грубі форми і досить широкі плечі, що нетипово для дівчат, за твердженням театральних критиків, люди йдуть «на Волочкову».

Дійсно, спектаклі за участю балерини збирають повні зали. У 2002 році артистка отримала високу державну нагороду – указом президента балерині присвоюється звання «Заслужена артистка Російської Федерації».

З тих пір вона була прохань гостей на багатьох сценах, навіть незважаючи на конфлікт у Великому театрі.

Варто відзначити, що навіть незважаючи на настільки грубі форми, гнучкості у Насті хоч відбавляй. Вона навіть на бочці може розпластатися на шпагат!

Чим Анастасія Волочкова відрізняється від інших балерин і що не так з її балетом?

Схожі статті

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.