Віру Брежнєву в обтягуючому комбінезоні порівняли з Тіною Кароль в її новому кліпі

Всі шанувальники Тіни Кароль в курсі, що на днях співачка випустила новий кліп і нову пісню "Скандал ", яка тут же увірвалася в топи відразу декількох чартів.

Її наряд, який був в кліпі – це обтягуючий комбінезон, який тут же приміряла інша красива блондинка Віра Брежнєва.

У мережі поспішили оголосити голосування на предмет того, кому ж таке вбрання більше підходить.

“Модна битва. Тіна Кароль VS Віра Брежнєва. На кого костюм від @ttswtrs сидить краще?) Хто крутіше? “,

– написано в описі до колажу на фан сторінці української зірки Тіни Кароль.

Свою думку в коментарях може залишити кожен бажаючий.

Відзначимо, кліп Тіни Кароль на пісню “Скандал ” вже набрав понад 5 мільйонів переглядів. І це менше, ніж за тиждень після прем’єри.

На нього вже навіть роблять пародії. Наприклад, стало відомо, що учасниця «Дизель Шоу» Яна Глущенко спародіювала новий кліп української співачки Тіни Кароль «Скандал». Про те, що з цього вийшло, артистка розповіла перед прем’єрою шоу в своєму Instagram 19 лютого.

Глущенко розповіла, що одним з її улюблених проектів, з якого вона і починала кар’єру, була «Велика різниця по-українськи», де артистка вже перевтілювалася в Кароль з пародією на її кліп «Ноченька», а ще – в Віру Брежнєву і Лілію Ребрик .

Українська співачка Тіна Кароль випустила свій новий кліп на тлі скандалу з Олею Поляковою. Примітно, що публіка почала говорити, мовляв Тіна і Оля заздалегідь домовилися про публічних з’ясування обставин, щоб привернути більше уваги до виходу своєї нової пісні.

Навіть якщо це і правда, то історія з “плакальниці на похороні ” (а саме так Полякова назвала Кароль) зробила свою справу – пісня Тіни Кароль зараз грає, як кажуть, “з кожного праски “.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.