Приголомшлива Даша Астаф’єва поділилася першими “дзвіночками” старості – глибокі зморшки

Знаменитість Даша Астаф'єва показала знімок обличчя крупним планом, де особливо помітні її численні як маленькі, так і глибокі зморшки.

У свої 35 років українська модель, телеведуча і співачка є мрією багатьох чоловіків, однак шкіра має властивість старіти, і навіть після підтяжок дрібні зморшки все ж видно.

“Як полюбити себе? Я тиждень шукаю тишу і усамітнення, щоб написати відповідь на найпопулярніше питання в моїх особистих повідомленнях.

«Як полюбити себе»

далі ЛЗ

Як?

Для початку, давайте сміливо позначимо це якість – талантом “,

– почала міркувати українська артистка.

Далі в публікації вона розповіла про свої методи, які допомагають пізнати себе, полюбити себе і почати себе цінувати більше.

Нагадаємо, восени 2020 го Даша Астаф’єва знову роздяглася для відомого чоловічого журналу. А в січні 2020 го була серед подруг Олі Полякової, які розіграли співачку і влаштували для неї сюрприз-вечірку до дня народження.

Там Даша Астаф’єва як завжди приміряла дуже спокусливе і гарна сукня, тому всі дивилися тільки на неї.

Також варто додати, що український символ краси і привабливості Даша Астаф’єва нерідко знімається в вкрай відвертих фотосет.

Наприклад, в одній з останніх фотосесій відома модель позувала в сітчастому боді. А висока посадка нижньої білизни зробили образ більш загадковим і стильним.

Відзначимо, раніше Даша Астаф’єва була солісткою групи “НікітА “, однак зараз вона більше часу приділяє розвитку себе як моделі, а також своїй кар’єрі телеведучої.

Але ким би вона не була, вона все одно залишається однією з найкрасивіших жінок України.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.