Вагітна дружина Віктора Павлика відкинула всі забобони і вже купила одяг майбутньому сину

Напередодні Катерина Репяхова оголосила про те, що у них з Віктором Павликом народиться син. Його народження очікують прямо на день народження Каті 13 червня.

Катерина Репяхова зізнається – вона взагалі не забобонна, і не вірить ні в які прикмети. Тому вже зараз вирішила почати купувати своєму майбутньому синочкові одяг.

У Інстаграм-історії вона показала бодік і повзунки, які купила в популярному магазині дитячого одягу.

Дружина Віктора Павлика показала, який одяг купила для майбутнього синочка

Катерина Репяхова показала перший одяг, яку купила своєму синові
Катерина Репяхова показала перший одяг, яку купила своєму синові

Цікаво, що Катерина вже показувала свій живіт в Інстаграм – він досить великий, як раз для шостого місяця.

Віктор Павлик теж трепетно ставиться до свого майбутнього батьківства. Він не раз розповідав у своїх інтерв’ю, що в попередні рази, коли його дружини чекали дітей, він халатно ставився до своєї посади батька.

Він на чашу ваг ставив творчий розвиток, концерти, гастролі і поїздки, тому досить часто не бував вдома, і дітей виховували тільки мами. Так було і в першому шлюбі, і в другому, і в третьому.

Катерина Репяхова на 5-му місяці вагітності
Катерина Репяхова на 5-му місяці вагітності

Зараз, у свої 55 років, Віктор Павлик усвідомив важливість ролі батька, тому планує приділяти якомога більше часу вихованню свого майбутнього сина. Тим більше, пара вже вибрала для нього ім’я – ім’я йому будуть Павлик Михайло Вікторович.

Катя розповідала, що з самого дитинства мріяла про сина на ім’я Михайло. Багато в чому, вона назве свою дитину на честь свого кумира, музиканта, шансоньє Михайла Круга.

Нагадаємо, напередодні Катерина Репяхова опублікувала трепетне відео, де показала як вони з Віктором Франковичу відреагували на новину про те, що у них народиться саме син.

Катерина Репяхова стала дружиною Віктора Павлика і завагітніла: не завадило навіть 28 років різниці

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!