Вагітна дружина Віктора Павлика відкинула всі забобони і вже купила одяг майбутньому сину

Напередодні Катерина Репяхова оголосила про те, що у них з Віктором Павликом народиться син. Його народження очікують прямо на день народження Каті 13 червня.

Катерина Репяхова зізнається – вона взагалі не забобонна, і не вірить ні в які прикмети. Тому вже зараз вирішила почати купувати своєму майбутньому синочкові одяг.

У Інстаграм-історії вона показала бодік і повзунки, які купила в популярному магазині дитячого одягу.

Дружина Віктора Павлика показала, який одяг купила для майбутнього синочка

Катерина Репяхова показала перший одяг, яку купила своєму синові

Цікаво, що Катерина вже показувала свій живіт в Інстаграм – він досить великий, як раз для шостого місяця.

Віктор Павлик теж трепетно ставиться до свого майбутнього батьківства. Він не раз розповідав у своїх інтерв’ю, що в попередні рази, коли його дружини чекали дітей, він халатно ставився до своєї посади батька.

Він на чашу ваг ставив творчий розвиток, концерти, гастролі і поїздки, тому досить часто не бував вдома, і дітей виховували тільки мами. Так було і в першому шлюбі, і в другому, і в третьому.

Катерина Репяхова на 5-му місяці вагітності

Зараз, у свої 55 років, Віктор Павлик усвідомив важливість ролі батька, тому планує приділяти якомога більше часу вихованню свого майбутнього сина. Тим більше, пара вже вибрала для нього ім’я – ім’я йому будуть Павлик Михайло Вікторович.

Катя розповідала, що з самого дитинства мріяла про сина на ім’я Михайло. Багато в чому, вона назве свою дитину на честь свого кумира, музиканта, шансоньє Михайла Круга.

Нагадаємо, напередодні Катерина Репяхова опублікувала трепетне відео, де показала як вони з Віктором Франковичу відреагували на новину про те, що у них народиться саме син.

Катерина Репяхова стала дружиною Віктора Павлика і завагітніла: не завадило навіть 28 років різниці