Телеведуча Леся Никитюк вставила собі зуби – тепер буде посмішка як в рекламі (Фото)

Зірка Нового Каналу Леся Іванівна Никитюк показала в Інстаграме свій похід до лікаря - хай і не найприємніший, але дуже очікуваний. Вона побувала у стоматолога.

Для будь-якої провідної і зірки, яка кожен день знаходиться під наглядом камер, дуже важливо мати яскравий зовнішній вигляд. І зуби – це родзинка, на яку всі звертають увагу.

Леся Никитюк пішла до свого стоматолога і відбілила свою посмішку

Особливості процедури вона показала в соціальній мережі Інстаграм.

Леся Никитюк відвідала стоматолога - тепер посмішка як у "конячки"
Леся Никитюк відвідала стоматолога – тепер посмішка як у “конячки”
Леся Никитюк відвідала стоматолога - тепер посмішка як у "конячки"
Леся Никитюк відвідала стоматолога – тепер посмішка як у “конячки”

Нагадаємо, напередодні українська телеведуча Леся Никитюк потішила передплатників в Instagram оригінальним фото зі своїм собакою по кличці Рафік.

Леся за допомогою Фотошопа змінила знімок, прикріпивши собаці свою голову і навпаки. Все в мережі почали жартувати над тим, що пес нібито вигулює свою господиню.

Майже за добу шанувальники лайкнули знімок Лесі Никитюк понад сто тисяч разів.

Хто така Леся Никитюк і завдяки чому вона стала знаменитою?

Леся Никитюк
Леся Никитюк

Леся Іванівна Никитюк – 33-річна телеведуча і актриса родом з Хмельницького. Доля була до неї прихильною, і вона несподівано для себе потрапила в проект “Орел і Решка “. В рамках цього шоу телезірка відвідала більш ніж 100 країн світу, де прославилася і налагодила контакти.

Потім вона стала провідною Нового каналу. У своїх інтерв’ю Леся нерідко згадує, як подавала каву Насті Каменських, а потім стала такою ж знаменитою, як і вона сама.

Незважаючи на те, що Лесі вже 33 роки, вона офіційно незаміжня, більш того – вона навіть не перебуває у відносинах.

Леся Никитюк
Леся Никитюк

Їй часто приписують романи з колегами по сцені Сергієм Притулою, Богданом Богдановичем з “Ле Маршрутка “, Олександром Педаном і іншими. Однак сама Леся не підтверджувала ніякі зв’язку з співведучими.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.