З одягу тільки пальто: Лілія Ребрик продемонструвала стрункі ніжки, забувши надіти спідницю

Українська актриса і телеведуча Лілія Ребрик здивувала публіку сміливою фотографією.

Актриса і телеведуча Лілія Ребрик з тих знаменитостей, які намагаються бути ближче до своїх шанувальників і активно ведуть соціальні мережі. Інстаграм зірки налічує майже 700 тисяч підписників, з якими Ребрик ділиться свіжими фотографіями, думками і порадами.

Нещодавно в мікро-блозі Лілії Ребрик з’явилося нове фото, яке здивувало шанувальників своєю відвертістю. На чорно-білому знімку актриса позувала в короткому картатому пальті, під яким більше нічого не було. Актриса оголила плече і виставила на показ свої підтягнуті ніжки, розбурхавши фантазію шанувальників.

Лілія Ребрик опублікувала дуже сміливу фотографію
Лілія Ребрик опублікувала дуже сміливу фотографію

“Якщо середа – це маленька П’ятниця, то вівторок – це маленький четвер, який наближає нас до вихідних ?! Хоча у актора і ведучого дні вихідних не вираховуються, адже ми можемо працювати з ранку і до світанку в неділю і відсипатися посеред тижня (якщо , звичайно, немає ефірів “Ранку з Україною “). Але тим не менше – відчуття, що вихідні все ближче, дають більше сил для натхненної праці та енергійного всім вівторка! Нехай на все сьогодні вистачить сил! “, – підписала фото Лілія Ребрик.

Користувачі Мережі буквально засипали зірку компліментами. “Цей образ вам шалено вам йде”, “Ви просто чудові”, “Лиличка, ти просто красуня”, “Таке відчуття, що забули надіти спідницю”, – пишуть коментатори.

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.