Леся Никитюк наростила волосся і вдягнула блискучий костюм: в пошуках нареченого

Леся Никитюк продемонструвала шанувальникам свій новий образ.

Українська телеведуча Леся Никитюк любить показати свою розкішну фігуру і довгі ноги, тому часто радує своїх шанувальників, публікуючи сміливі знімки в соціальних мережах.

Так, нещодавно Леся опублікувала нове фото, де постала в новому образі. Красуня позувала в незвичайному блискучому костюмі синього кольору з відкритим декольте, який підкреслив її гідності. Також впадає в очі зачіска телеведучої. Леся наростила дуже довге волосся, або ж просто одягла перуку. У такому образі Никитюк з’явиться в ефірі розважальної програми, а в який саме – Леся поки мовчить.

Леся Никитюк продемонструвала новий образ
Леся Никитюк продемонструвала новий образ

Варто зазначити, що така зачіска і наряд дуже йдуть Лесі Никитюк. Це відзначили і її підписники. “Дуже незвичайний образ”, “Інопланетна красуня”, “Лялечка”, “Красуня”, “Леся – ти справжня красуня”, “Дуже крута”, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, нещодавно завидна холостячка Леся Никитюк засвітила розкішне кільце на безіменному пальці. Шанувальники підозрюють, що знаменитість зібралася заміж. Однак сама Леся ретельно приховує своє особисте життя. При цьому нещодавно Леся Никитюк офіційно заявила, що не братиме участь у другому сезону шоу “Холостячка”, незважаючи на те, що її про це просять телеглядачі. Можливо це пов’язано з тим, що серце телеведучої вже не вільно і подібне шоу їй просто не потрібно.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.