Софія Ротару здивувала молодшим видом на тлі Тіни Кароль: “Тіна виглядає старше Софи “

У Мережі з'явився архівний знімок Софії Ротару разом з українською співачкою Тіною Кароль. Користувачі Мережі відзначили, що Софія виглядає молодше Тіни.

Софія Ротару – легендарна співачка, пісні якої публіка любить і знає досі, хоча артистка вже майже не виступає на сцені. Народну артистку СРСР гаряче люблять в країнах колишнього союзу не тільки за її творчість. Легенда естради завжди вражала публіку не тільки своїм сильним голосом, а й “нестаріючою” зовнішністю. Навіть зараз, в 73 роки, Ротару виглядає набагато молодше свого віку.

Софія Ротару
Софія Ротару

Нещодавно, в одному з фан-акаунтів української співачки Тіни Кароль з’явилося архівне фото, де вона позує з легендою естради Софією Ротару. На знімку зображені обличчя артисток крупним планом, вони дивляться в камеру і посміхаються. У кадрі Тіна Кароль стала з досить яскравим макіяжем з акцентом на губи в той час, як Ротару зробила легкий повсякденний макіяж, лише злегка підкресливши очі.

Архівне фото Тіни Кароль з Софією Ротару
Архівне фото Тіни Кароль з Софією Ротару

Варто відзначити, що Софія Ротару виглядає просто чудово. Незважаючи на те, що артистці 73 роки, на її обличчі практично немає глибоких зморшок і виглядає вона набагато молодше свого віку. Це відзначили і користувачі Мережі. Деякі навіть написали в коментарях, що Тіна Кароль виглядає старше Софії Ротару.

“СОФІЯ РОТАРУ чарівно красива як завжди”, “Ну тепер Тіна виглядає старше Софи”, “Тіна з яскраво нафарбованими губами виглядає старше Софи.”, “Красоточки”, “Це Софія Ротару?”, – пишуть коментатори.

Коментарі під знімком Ротару і Кароль
Коментарі під знімком Ротару і Кароль

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.