Ольга Горбачова кардинально змінила імідж: пір’я стирчить з голови на всі боки – чоловік не дізнається

Відома співачка Ольга Горбачова, якій зараз 39 років, вирішила кардинально змінити свій імідж, і взяла на озброєння навіть вельми дивні аксесуари.

Відповідні висновки зробили шанувальники Ольги після її останньої публікації в Інстаграм.

На фото вона розляглася в фотостудії в вечірній сукні з пишною чорною спідницею і тілесним мереживним верхом. На голові у Ольги дивна “корона “, від якої вгору стирчать пір’я.

Ольга зробила собі вечірній макіяж і акуратну укладку.

“Цей текст з давнього ведичного трактату … ⠀

«20-27 день циклу – вагітність не наступила. Описати чорним.

Це фаза глибокої депресії – НЕ досягнуто головної мети життя. На цьому етапі Жінка дратівлива, сумна. » Усе! Тепер, нарешті, зрозумілий ефект і обгрунтування для ПМС. Ми можемо, звичайно, сміятися і називати це езотеричним маренням. Але я впевнена, що на підсвідомості все саме так “,

– написала Ольга Горбачова.

Також нагадаємо, що недавно українська співачка-ментор, екс-солістка групи “Арктика”, ведуча і поетеса Ольга Горбачова поділилася з користувачами Мережі рідкісної сімейної фотографією.

На офіційній сторінці 39-річної артистки в Інстаграм з’явився кадр, де вона зображена зі старшою дочкою від відомого продюсера Юрія Нікітіна. На свіжому знімку Ольга і 15-річна Поліна на тлі величезної картини сиділи в кріслах навпроти один одного і трималися за руки.

Відзначимо, зараз Ольга Горбачова не залишила популярність і сцену навіть незважаючи на те, що витрачає досить багато часу на сім’ю.

Вона веде свій Інстаграм-блог, де підтримує контакт з усіма шанувальниками віртуально, регулярно робить публікації і проводить прямі ефіри.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.