Леся Никитюк показала на які жертви йде заради красивої фігури: “Це мій детокс “

Відома телеведуча Леся Никитюк володарка розкішних форм і підтягнутої фігури. Щоб тримати себе в формі дівчина готова на багато що.

Зірка “Орла і решки” Леся Никитюк володіє модельним ростом і підтягнутою фігурою. Красуня регулярно розбурхує своїх шанувальників жаркими кадрами, на яких показує довгі стрункі ноги, плоский животик і витонченою талію. А буквально пару років тому Леся Никитюк виглядала зовсім по-іншому і мала зайву вагу.

Леся Никитюк до і після схуднення
Леся Никитюк до і після схуднення

Для того, щоб бути завжди у формі телеведуча ретельно стежить за своїм харчуванням. А недавно Леся в своєму Інстаграм-блозі показала чудо-напій, який допомагає їй очистити організм. Леся опублікувала фото, на якому тримає в руках келих, а всередині нього знаходиться незрозумілий напій не дуже приємного кольору. Як виявилося, це фреш із селери і грейпфрута.

Скріншот Інстаграм-сторіз Лесі Никитюк
Скріншот Інстаграм-сторіз Лесі Никитюк

“Мій детокс”, – підписала фото Никитюк.

Варто відзначити, що раніше Леся Никитюк розповідала, що не сидить ні на яких спеціальних дієтах. Однак вона обмежує деякі продукти у своєму раціоні. Дівчина не їсть свинину, телятину, картопля і борошняне. При цьому Леся зізнається, що дозволяє собі з’їсти шматочок сала раз в тиждень. А недавно телеведуча вирішила виключити зі свого раціону ще й молочні продукти. Дівчина замінила коров’яче молоко на рослинне (кокосове, мигдальне, вівсяне). Леся зазначає, що після відмови від молочних продуктів у неї пропали висипання на тілі.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.