Віктор Павлик купив дорогу машину і відправився з дружиною у відпустку: а ще недавно скаржився на безгрошів’я

На наступний день після покупки дорогого автомобіля Віктор Павлик з вагітною дружиною Катериною полетіли у відпустку за кордон.

26-річна дружина Віктора Павлика тільки вчора, 24 лютого, похвалилася покупкою нового автомобіля – кросовера TOYOTA, вартістю майже 800 000 гривен.

епяхова купила дорогий автомобіль
Репяхова купила дорогий автомобіль

А вже сьогодні, 25 лютого, Катерина разом з чоловіком відправилися на відпочинок в теплі краї. Про це стало відомо з Інстаграм-сторіз дівчини. Молода дружина Павлика опублікувала відео з літака, а пізніше – і з номера готелю.

Репяхова показала номер готелю і вид з вікна
Репяхова показала номер готелю і вид з вікна

Все б нічого, але буквально місяць назад Віктор Павлик дав кілька інтерв’ю, де скаржився на своє фінансове становище. За словами Павлика, йому з дружиною практично нема на що жити і платити рахунки за кредитами та оренду. Віктор Павлик поскаржився, що через карантин не має роботи і не може давати концерти, а живе молода сім’я на гроші Катерини Репяховой, який вона заробляє на ведення свого блогу в Інстаграм, а це явно не великі гроші.

Цікаво ще й те, що Катерина Репяхова, яка зараз знаходиться на 6 місяці вагітності, спостерігається і збирається народжувати в одній з дорогих приватних клінік Києва “Адоніс”. Пологи в приватному пологовому будинку обійдуться зоряної сім’ї в суму від 55 тисяч гривень, а додаткові послуги (поліпшена палата, індивідуальна медсестра) і саме спостереження вагітності стоять там нечуваних грошей.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.