Тіна Кароль знялася для обкладинки журналу Viva в африканській пустелі: неймовірні кадри

Українська співачка Тіна Кароль вже в 17-й раз прикрасила обкладинку журналу Viva.

Більшість українських зірок провели свої зимові канікули на Мальдівах чи в Дубаї, але не Тіна Кароль. Знаменитість вирішила провести свою зимову відпустку на півдні Африки в Намібії. Туди вона вирушила разом зі своїм 12-річним сином Веніаміном. Сімейна відпустка тривала всього 12 днів. Однак за цей час Тіна Кароль встигла не тільки побачити всю Намібію, а й влаштувати ефектну фотосесію спеціально для журналу Viva.

Сьогодні, 26 лютого, Тіна Кароль вперше опублікувала ці знімки у себе в мікроблозі в Інстаграм.

Тіна Кароль прикрасила обкладинку журналу Viva

На фото Тіна позувала в довгій прозорій сукні синього кольору посеред пустелі. Свій образ артистка доповнила масивними прикрасами на шиї. При цьому Кароль була боса, а на обличчі було мінімум макіяжу. На знімках Тіна Кароль стала неймовірно ніжною, чуттєвою і як завжди жіночною.

Тіна Кароль. Фотосесія для журналу Viva
Тіна Кароль. Фотосесія для журналу Viva
Тіна Кароль. Фотосесія для журналу Viva

“Сьогодні виходить журнал Viva з матеріалом з чудовою Намібії. Я ризикнула відправитися в саму безпечну частину Африки. Це заповідник: тварини там всюди і вони такі ж рівноправні жителі, як і ми. “, – підписала знімки Тіна Кароль.

Шанувальники Тіни Кароль прийшли в захват від чуттєвій фотосесії артистки. “Яка бомбічна перша фотка”, Нереальні кадри “,” Завжди на висоті “,” Браво, як завжди шикарно “,” Як чуттєво “,” У мене немає слів, богиня “,” Красива фотосесія “, – пишуть коментатори.