Заспаний Юрій Горбунов з втомленими очима показав, як йому тепер бути режисером, а не телеведучим

Ні для кого не секрет, що останнім часом Юрій Горбунов поступово відходить від того, щоб зніматися в серіалах і фільмах, переміщаючись по іншу сторону.

Він зізнався, що його приваблює процес створення кінострічок, тому вирішив спробувати себе в режисурі. І, судячи з усього, це у нього виходить відмінно, правда дуже вимотує.

Напередодні Юрій показав фото, очевидно, з командних обговорень, де він виглядає дуже втомленим і змученим. Це добре видно по його синців під очима, і по тому, як він виглядає уставше і болісно.

Однак він намагається все ж розмежовувати своє робоче простір, і сімейне життя. Зокрема, відомо, що Юрій Горбунов вільний час намагається присвячувати улюбленій сім’ї – дружині Каті Осадчій і 4-річному синові Івану.

Він із задоволенням ділиться в фотоблогів фото з найближчими, але обличчя хлопчика досі шанувальникам так і не показав.

Найімовірніше, вони не хочуть, щоб сина дізнавалися і батьківська популярність якось заважала йому в подальшому житті.

В одному зі своїх інтерв’ю Славі Дьоміна для його програми “Слава + ” на YouTube-каналі “Люкс ФМ ” зоряний телеведучий і актор Юрій Горбунов зізнався, що покаже Івана публіці лише тоді, коли той сам цього захоче.

Катерина Осадча не коментувала цю позицію, однак, схоже, вони з Юрієм спільно прийняли таке рішення щодо виховання сина.

Юрій Горбунов в програмі "Слава +"
Юрій Горбунов в програмі Слава +

Поки незрозуміло, чи будуть Катя і Юра замислюватися про другу дитину, але Юрій висловився, що після чуток про вагітність дружини захотів ще й доньку. Однак поки на першому місці виховання сина Івана і робота.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.