Гладка дружина Дмитра Монатика показала засмагле обличчя в шубі: це вам не Мальдіви

Нещодавно родина українського артиста Дмитра Монатика повернулася з теплих країв. Поїздка стала не зовсім вдала для його дружини Ірини з точки зору фігури.

Вже на останніх фотографіях в купальному костюмі фанати помітили, що дружина Дмитра Ірина Монатік сильно поправилася, і стали їй на це вказувати. Жінка публікувала знімки і в відкритих, і в закритих купальниках, і всюди її зайві кілограми сильно кидалися в очі.

Зараз вона повернулася в морозний Київ і може обмежити доступ до своєї неідеальну фігуру за верхнім одягом. Так Ірина, власне, і зробила.

“Весна наближається “,

– так дружина мультіартіста Дмитра Монатика підписала своє фото в Інстаграм.

На знімку Ірина позує в синій сорочці або кофті, а поверх одягнена шуба. На обличчі легкий мейк ап і великі квадратні сонцезахисні окуляри.

Відзначимо, в цьому році до Дня Всіх Закоханих український мультіартіст і тренер шоу “Голос країни-11 Дмитро Монатік розповів, як зробив пропозицію руки і серця своїй дружині Ірині.

За словами Дмитра Монатика, він підготував обраниці сюрприз і власноруч спорудив ресторан на одній з дахів Києва.

“Ази істинної романтики все-таки поклали початок на одній з дахів на проспекті Перемоги. В той день я нарешті наважився зробити пропозицію, спорудив на даху особистий ресторан на один стіл серед зелені і святкових ліхтарів, які вона так любить. Перед тим , як задати найважливіше питання, я вперше прочитав вірш “Ти “. Так ми і стали офіційно сім’єю. я щиро бажаю всім, щоб день всіх закоханих тривав цілу вічність “,

– поділився тренер “Голосу країни ” і гість інших рейтингових шоу Дмитро Монатік.

Дмитро Монатік з дружиною Іриною Демічевої
Дмитро Монатік з дружиною Іриною Демічевої

Судячи з усього, Ірина та Дмитро претендують на звання найміцнішою пари українського шоу бізнесу, так як вже багато років живуть душа в душу. І ділять один з одним не тільки ліжко і побут, а ще й бізнес, адже Ірина виступає концертним директором свого коханого чоловіка.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.