Пікантна поза: Тіна Кароль в панчохах в сітку задерла ноги вгору, намагаючись викликати інтерес

Співачка Тіна Кароль останнім часом знаходиться в центрі уваги - шанувальники захоплюються її новою піснею "Скандал " і запрошують до себе в міста на виступи.

Тіна Кароль повідомила у себе в Інстаграм-акаунті повідомила, що стала обличчям лімітованої колекції панчіх і колготок від відомого всеукраїнського бренду. Щоб залучити до своєї продукції, вона пристрасно позувала лежачи на підлозі.

“Давай продовжимо # скандал з самої провокаційною колаборацією року разом з брендом @giulia_ua. Відчуй свободу, будь привабливою, кокетливою і неперевершеною в наших панчохах і колготках. Лімітована колекція у продажу вже 5 березня “,

– повідомила Тіна Кароль у себе н сторінці в Інстаграм.

Шанувальники буквально завалили улюбленого кумира компліментами – виглядає Кароль дійсно неперевершено. Так ефектно, що зверне увагу навіть Дан Балан, який вже довгий час відмовчується з питань особистих відносин із зіркою.

Нагадаємо, в лютому 2021 року Тіна Кароль випустила пісню з гучною назвою “Скандал “. Вона вийшла якраз у той час, коли вони з Суперблондинкою Олею Поляковою з’ясовували стосунки – Полякова на шоу “Маска ” образила Тіну, назвавши її “відомої плакальниці на похороні “.

Оля Полякова образила Тіну Кароль

Тіна Кароль у властивій їй стриманій манері холодно відповіла Оле. Судячи з усього, її вибачень вона не прийняла, і всієї ситуації не зрозуміла.

Дана конфліктна ситуація між зірками тільки підігріла інтерес до нової пісні Тіни, тому деякі фанати визнали дану ситуацію “ухвалив “, щоб підняти власні рейтинги перед прем’єрою.