Ані Лорак у розкішній сукні з екстремальним вирізом показала колишньому Мурату, що він втратив: “Яка жінка!”

Популярна в Росії і Україні співачка Ані Лорак розбурхала мережу новим фото в розкішній чорній сукні з екстремальним вирізом.

Героїня нашої сьогоднішньої статті буквально днями представила нову ліричну композицію під назвою “Наполовину”. У цій пісні артистка розповіла про свої помилки і розчарування, які їй довелося пережити в житті. Шанувальники залишилися в захваті від роботи зірки, а деякі вважають, що текст хіта адресований колишньому чоловікові Лорак Мурату Налчаджиоглу, адже в ньому йдеться про любовний трикутник і третього зайвого.

Ані Лорак в кліпі на пісню Наполовину
Ані Лорак в кліпі на пісню Наполовину

Їх шлюб протримався цілих 10 років, а незабаром після весілля у пари народилася дочка Софія. Незважаючи на те що з боку сім’я Кароліни (справжнє ім’я співачки) і Мурата здавалася ідеальною, насправді все виявилося не зовсім так.

З’ясувалося, що за всі роки спільного життя Налчаджиоглу неодноразово ходив наліво. Більш того, чоловік навіть потрапляв в об’єктив камер папараці в компанії іншої дівчини, будучи одруженим на Лорак.

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу
Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу

Офіційно коментувати це Ані не стала, а лише повідомила в січні 2019-го, що вони з чоловіком розлучаються. Спільна дочка залишилася жити з матір’ю, але батько безперешкодно може з нею бачитися в будь-який час.

Ані Лорак з дочкою Софією
Ані Лорак з дочкою Софією

Уже через півроку після розлучення співачка закрутила роман з саунд-продюсером лейблу Black Star Inc Єгором Глєбом, раніше він був одружений на молодий виконавиці Тетяні Решетняк (Таянні).

Публіку в подробиці особистого життя героїня статті не посвячує, зате регулярно радує мережу новими фото і відео. На цей раз в Інстаграмі Ані Лорак з’явилося розкішне фото, на якому вона позує в асиметричній блискучій чорній сукні на одне плече з глибоким вирізом, що підкреслює струнку і в той же час пишну фігуру артистки. Її волосся зібране у хвіст, а на обличчі помітний лаконічний макіяж.

Фанати прийшли в непідробний захват і обсипали знаменитість безліччю компліментів під фотографією:

  • “Ух! Яка жінка! Красуня наша!”;
  • “Шикарний образ”;
  • “Яка ж ви неймовірна. Та почнеться нова ера!”.

Більше цікавого з закулісся співачки можна дізнатися на YouTube-каналі Одна Минута:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.