Епатажна балерина Настя Волочкова позувала в чому мати народила, прикривши сором’язливі місця ялинковим віником

Ні для кого не секрет, що балерина Анастасія Волочкова не соромиться свого тіла, і може оголити його в будь-якому місці. Не просто зняти всі, а ще й позувати на камеру.

Так вона і зробила, відвідавши нещодавно баню. До слова, якщо вивчити Інстаграм-аккаунт Волочкової, можна зробити сміливий висновок, що лазні вона дуже вже любить, і буває там досить часто.

Крім того, у Насті Волочкової є своя баня!

Але туди поки що тимчасово потрапити не можна – зараз її баня на ремонті: з пічкою сталися неполадки. Але відмовлятися від ширяння балерина не поспішає. А тому вона відправилася в громадську парну, щоб порадувати себе жаром і віниками. Не виключено, що там королева російського балету проводила час в компанії не менш епатажного Микити Джигурди.

“Поки йде ремонт з пічкою нашої лазні, мені порадили відвідати і протестувати баню в Одинцовському районі в селі Сидорівська ” Банний дворик “@sidorovskiebani, де встановлені печі ” Грім “, одна з яких буде встановлена у нас вдома. Я в захваті від місця! Чисто, акуратно, професійні банщики, сінник, кращі віники, крижана купіль, вихід з парилки на уліцу..Я здорово відновила сили “,

– пише балерина Анастасія Волочкова в описі до своїх нових фото в мікроблозі Інстаграм.

На знімку Настя розляглася в чому мати народила і прикрилася банними віниками

Після процедури в громадській лазні зірка відпочивала на місцевому сіннику, прикрившись хвойним віником.

Подібно німфу, Волочкова відмінно вписалася в зелений антураж, створений в лазні.

Чим Анастасія Волочкова відрізняється від інших балерин і що не так з її балетом?

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.