Схудла і осміліла: Джамала розстебнула куртку, забувши, що під нею нічого немає

Українська співачка Джамала порадувала шанувальників сміливим фото і важливою новиною.

Влітку минулого року Джамала стала мамою вдруге. Звичайно, вагітність і пологи – це великий стрес для організму. Тож не дивно, що фігура співачки змінилася і вона набрала кілька зайвих кілограмів. І зараз, через півроку після пологів, співачка Джамала намір привести себе в форму і скинути зайві кілограми.

Джамала після вторіх пологів сильно поправилася
Джамала після вторіх пологів сильно поправилася

Артистка вже 1,5 місяці дотримується правильного харчування і займається спортом. Такий спосіб життя дає свої результати – Джамала вже виглядає набагато краще. Результат свого схуднення співачка продемонструвала в недавній фотосесії, а фото вона опублікувала в своєму Інстаграм-блозі.

На фото артистка позувала в блискучій куртці, під якою не було нічого. Джа приспустили куртку і оголила плече, розбурхавши фантазію шанувальників.

Джамала забіла про скромність і показала сміливе фото
Джамала забіла про скромність і показала сміливе фото

У підписі до фото співачка пояснила своє грайливий настрій і поділилася важливою новиною: “Альбом« МИ »побачить світ 12 березня. Це альбом про вас, альбом для вас, і скоро він з’явиться в ваших списках відтворення “.

Користувачі Мережі відразу ж почали коментувати фото і майбутню подію. “Дуже чекаємо нові альбоми”, “Ууурррааа! Новий альбом! “,” Немає кращої новини! З величезним нетерпінням чекаємо “,” Боже, боже, боже, як же я чекаю 12.03, що не могуууууу, аааааааа “- пишуть коментатори.

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.