Володимир Дантес приміряв ліфчик своєї дружини Наді Дорофєєвої: майже один розмір (Фото)

Прийшла весна, а разом з нею і бажання транслювати в Інстаграм дивні і трохи незвичайні речі. Наприклад, український виконавець Дантес приміряв нижню білизну дружини.

Екс-фабрикант Володимир Дантес виклав фото, де він стоїть в розстебнутих джинсах в примірочної. Зверху у нього замість футболки білий жіночий бюстгалтер.

Фанати припустили, що він належить Наді Дорофєєвої, так як, судячи з заднього плану, Дантес перебуває вдома. А вдома у нього з нижньої білизни, швидше за все, тільки його і його дружини Надії.

Володимир Дантес в ліфчику
Володимир Дантес в ліфчику

Відзначимо, що Надя Дорофєєва та Володимир Дантес – приклад для наслідування для своїх шанувальників. Їх веселу і романтичну парочку обожнює ціла армія фанів, які пильно стежать за творчістю і життям кумирів.

У житті артистів дуже багато цікавих і барвистих моментів, які вони показують у себе в Інстаграм-акаунтах.

Примітно, що про Дантеса довгий час жартують, мовляв, він альфонс і “чоловік Наді Дорофєєвої “. Але він вже на це не ображається і іноді навіть сам так жартує.

Володимир Дантес не упустить можливості зізнатися в любові Наді Дорофєєвої та без приводу, і маючи на те хоч мільйон приводів

Так, в День Всіх Закоханих в цьому році артист виклав відео з дивними танцями дружини і підписав його:

“Ненавиджу день всіх закоханих! Але як можна не закохуватися постійно в цю мадам, яка веселиться в будь-якому місці і робить твоє життя яскравіше “.

Зараз Дантес працює в декількох великих медійних проектів. Після тридцяти років він зрозумів, що хотів би повернутися в шоу-бізнес, адже займатися іншою діяльністю – йому чуже.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.