Телезірка Олександра Кучеренко розповіла, коли вона відчуває сором і що в роботі їй не подобається більше

Дружина журналіста Дмитра Комарова Олександра Кучеренко зараз працює журналістом на всеукраїнському каналі ICTV, і досить часто бере інтерв'ю у відомих людей.

У своєму Інстаграм-акаунті Олександра розповіла про те, що її дратує в її роботі, і які бувають незручні моменти.

“Вибачте, що запізнився ” або “Спасибі, що почекали “?) Мені здається, є два типи людей: одні завжди приходять вчасно (а то й раніше), інші – завжди спізнююся всюди. Завдяки своїй роботі я майже кожен день знайомлюсь з новими людьми – це політики, артисти, міністри, спортсмени. Всі такі різні, але кожен по-своєму цікавий, тому що досяг якогось успіху в своєму житті. Хтось приходить до мене на інтерв’ю заздалегідь, і мені доводиться прискорювати знімальну групу, інші – спізнюється на годину і спокійно заходить в кадр з кавою. Іноді так відбувається, тому що перед цим у героя була «розмова з Президентом», але частіше – зірка просто звикла, що її чекають. Звичайно, в житті може трапитися що завгодно, але сама я дуже не люблю поспішати і спізнюватися) і відчуваю себе сильно винуватою, коли не встигаю бути в той час, який пообіцяла. Хоча і не люблю приїжджати рано – але це вже більше питання правильного менеджменту) і відчуття тієї золотої середини. Адже час – це дійсно дуже дорого. А особливо – час інших людей. Тому що коли хтось один приходить вчасно, то ламає графіки відразу десятків людей. І, до речі, я помітила, що той, хто вміє правильно планувати свій день і поважає плани інших, встигає в житті набагато більше! Цього і я хочу. А ви?)”,

– написала в новій публікації Олександра Кучеренко.

На фото дівчина позує одна в кавовому гольфі і яскраво зеленому класичному костюмі.

У неї розпущене волосся, а на обличчі завдано нюдовий легкий повсякденний макіяж.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.