Після новини про вагітність, Катерина Осадча сильно змінилася в обличчі (ФОТО)

Про те, що дружина легендарного телеведучого Юрія Горбунова в цікавому положенні і чекає поповнення, побутують в мережі вже майже півроку.

Що там говорити про чутки, якщо Юрій каже, що після цих новинних заголовків і сам захотів дитини. Бажано, дочку, адже син уже є. Мабуть, від слів і бажань він вирішив перейти до конкретних дій, так як за останній місяць Катерина Осадча дуже змінилася – округлилося особа, змінилося вираз обличчя, вона стала носити вільний одяг.

Про те, що Катерина Осадча трохи погладшав, стало відомо з останньої фотосесії

Фотографії опублікували в Інстаграм-акаунті програми “Світське життя “.

“Среда – маленька п’ятниця. Подарунок дівчатам до весни – новоспечений шоубізнесовій квартет на чолі з Олександром Пономарьовим! Всі подробиці вже в цю суботу о 23.20! Інтерв’ю з ким з чоловіків чекаєте найбільше? “,

– сказано в описі.

На фото Катерина одягнена в штани і теплу майку. Майка двоколірна – зверху ніжно-блакитна, знизу – ніжно-рожева. Цікаво, що вона не обтягує, а створює вільний ефект в області живота.

Нагадаємо, Катерина Осадча в шоу “Світське життя ” вже більше п’ятнадцяти років. Влітку 2020 року в неї вже був ювілейний концерт, на який зібралися всі місцеві зірки. Початківці селебріті зізнаються – з нетерпінням чекають, коли на світській тусовці до них підійде Катерина, так як це означає визнання і збільшення кількості аудиторії.

Катерина Осадча одружена з іншим шоуменом і телеведучим Юрієм Горбуновим. Вони познайомилися, працюючи разом на 1 + 1. У них підростає син Ваня.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.