51-річна Евеліна Бледанс подражнила чоловіків своїми довгими ногами прямо з ванни: “Тіло просить”

Відома російська актриса і телеведуча Евеліна Бледанс порадувала чоловічу половину своєї аудиторії вельми заманюючим знімком з ванної.

У настільки зрілі роки героїня нашої сьогоднішньої статті може похвалитися стрункою фігурою, якій позаздрить навіть молодь. Не дивно, що зірка із задоволенням демонструє завидні форми, чим тільки підігріває інтерес публіки.

На цей раз в Інстаграмі Евеліни Бледанс з’явилося нове фото в жіночому домашньому халаті з мереживом. Світська левиця позує з закритими очима, сидячи на краю ванни. Лівою рукою вона злегка торкнулася підборіддя, а праву ногу ефектно поставила на ванну. Особливої чуттєвості образу додає елегантна укладка і ніжний ледве помітний макіяж.

“Чим себе плануєте до свята порадувати? Я ось прикупила супер м’який домашній одяг і шовкові капці. Тіло просить. Ніжки чекають. Сподіваюся, серед моїх підписників ніхто не ходить вдома в засмальцьованому халаті?”, — підписала публікацію Бледанс.

Скриншот из Инстаграма Эвелины Бледанс
Скріншот з Інстаграма Евеліни Бледанс

Судячи з коментарів, реакція користувачів мережі на пост Евеліни неоднозначна:

  • “Ай хороша!”;
  • “Красива”;
  • “Перше фото просто вогонь”;
  • “Подобались ваші пости з Сьомою, але ваша збоченість набридла”.
Евеліна Бледанс в грудні 2020 року
Евеліна Бледанс

Сьома — молодший син артистки від третього шлюбу з продюсером і режисером Александром Сьоміним. Хлопчик народився з синдромом Дауна, але знаменита мати не зневірилася і присвятила його розвитку всю себе.

В результаті Семен отримав свій перший рекламний контракт ще у віці шести місяців. Також у Бледанс є старший син Микола, хлопець живе в Ізраїлі.

Сини Евеліни Бледанс
Сини Евеліни Бледанс

Схожі статті

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.